CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Øst for Malaga

Spanien - Villa til salg i Mijas

Villa til salg i Mijas i Spanien. Køb bolig på Costa del Sol, Costa Blanca og Mallorca til investering eller for at have sit eget som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Mijas med kort afstand til lufthavnen.

Villa til salg i Mijas

 

Pris€ 1.255.500
Sovevær.6
Bad4
Bebygget485 m2
Terrasse200 m2
Grund800 m2
Indflytning2 måneder
Ref. nr.RE-2454

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 »      Plan   Alle
Bestil information

Særklasse - Luksusvilla på 435 m2 med dansk islæt, Infinity pool og havudsigt i Mijas

Med nøglerne til denne unikke ejendom følger en tilværelse første klasse. Her får I en villa af højeste kvalitet med masser af plads, og udenfor er der flere sydvendte terrasser, solcelleopvarmet Infinity pool og ikke mindst panoramaudsigt over Middelhavet og Costa del Sol fra bjergsiden nær Mijas Pueblo.

Villaen er opført i tre plan og byder på hele 435 m2 bolig og 200 m2 terrasse.
Med til ejendommen hører en dobbelt garage med elektrisk port og direkte adgang til boligen. Det er en oplagt ferieresidens, der kan passe sig selv store dele af året.

Huset bærer stærkt præg af at være opført af en dansk ejer, der har brugt gedigne materialer og sørget for et stilrent design. Der er gulvarme og aircondition i hele huset, og de vestjyske Velfac-vinduer sørger for at holde den sydspanske hede ude.

Boligen indeholder flere gode opholdsområder og hele otte værelser, og i underetagen finder I blandt andet to badeværelser og et stort opholdsrum, der er oplagt at indrette som fitnessrum.

Stueplanet byder på en forældreafdeling med soveværelse, walk-in- closet og badeværelse med badekar. Denne etage har også en gæsteafdeling med to værelser og et badeværelse. Mellem de to afdelinger får I et stort, åbent og særdeles lyst opholdsmiljø takket være de store, sydvendte vinduespartier.
Der er åben forbindelse mellem stuen og Invita-køkkenet, der er indrettet med grebsfrie, elektroniske skuffer, amerikanerkøleskab og kogeø.

Førstesalen byder blandt andet på en udsigtsstue og, her er udgang til to store tagterrasser med fantastisk udsigt over Middelhavet.

Fra stueetagen er der udgang til et stort udendørsareal, der består af et terrasseområde, den lækre pool og et spabad, hvorfra I kan nyde udsigten med en kølig drik i hånden og bobler i badet.

Ejendommen ligger i et fredfyldt område for enden af en blind vej.
Kun ti minutters kørsel via de snoede veje på bjergsiden bringer jer til den charmerende Mijas Pueblo, en af de klassiske andalusiske "hvide landsbyer", med masser af hyggelige barer og restauranter. Området er spækket med golfbaner, og der er kun fem kilometer til stranden.

Alt i alt en villa af højeste kvalitet med fantastisk havudsigt og en perfekt beliggenhed. Ring til CASA:UNA for mere information og en fremvisning.

Afstande

Golf5 km
Strand5 km
Butikker1 km
Lufthavn18 km
Skole5 km
   
Faciliteter

Havudsigt
Bjergudsigt
Vaskerum
Kælder
Satelite TV
Panoramaudsigt
Dobbelt garage
Solarium
Alarmsystem
Pejs
Air Condition
God stand
Hovedsoveværelse med en-suite badeværelse
Stort soveværelse
Møbler ikke inkluderet
Nem have
Termoglas
Intelligent el-system
Internet-forbindelse
Jacuzzi
   

Fuldt køkken
Bolig i to plan
Stor opholdsstue
Direkte udgang fra stuen til terrassen
Moderne stil
Parkering for flere biler
Kæledyr tilladt
Pool
Opvarmet pool
Præsentabel
Beliggende i roligt område
Godt udlejningspotentiale
Nem tilkørsel
Sydvendt
Solvarme
Opbevaringsrum
Delvist overdækket terrasse
Gulvvarme
Dørtelefon med video
Sikkerhedsruder
   
Oplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property