CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Spanien - Villa til salg i Mijas

Villa til salg i Mijas i Spanien. Køb bolig på Costa del Sol, Costa Blanca og Mallorca til investering eller for at have sit eget som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Mijas med kort afstand til lufthavnen.

Villa - ejendomsmægler i Mijas

 

Pris€ 1.265.000
Sovevær.6
Bad7
Bebygget390 m2
Terrasse500 m2
Grund1.100 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-1807

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »      Alle
Bestil information

Suveræn Lounge Villa i Mijas med panoramaudsigt over Middelhavet, Afrika, Gibraltar samt over hele Fuengirola by og kyst og over de storslåede Mijas-bjerge. Bedste beliggenhed i Lomas de Mijas. Gæstevilla. Stor pool. Kvalitet. Let vedligeholdelse. Sikkerhed. Anerkendt arkitekt.


Lounge Villa med Panoramaudsigt i Mijas
Når man læner sig tilbage i de bløde terrassesofaer, hvorfra man indtager hele panoramaudsigten over Middelhavet, kysten, Fuengirola by, de storslåede Mijas-bjerge med Afrika og Gibraltar i horisonten forstår man, hvorfor villaen kategoriseres som en Lounge Villa.

Denne Lounge Villa har den bedste udsigt i hele området Lomas de Mijas ved den hvide bjerglandsby Mijas. Villaen ligger på det højeste punkt i hele området og har fuldstændig åben panoramaudsigt.

Udsigten over hele Fuengirola by, strand og kyst er ligeledes enestående. Om aftenen forvandles himlen til et farveorgie i takt med et lyshav tændes nede i byen.

Stort set alle værelserne og terrasserne nyder godt af denne unikke panoramaudsigt. Selv fra køkkenet er der åben udsigt over Middelhavet, byen og bjergene.


Villa i Mijas med bedste beliggenhed i urbanisationen
Området Lomas de Mijas er i sig selv et af de mest eftertragtede områder. Og inde i Lomas de Mijas, er dette den mest udsøgte beliggenhed, da den ligger øverst for enden af en særskilt mikro-urbanisation. Der endvidere let tilkørsel uden at skulle køre ad snørklede veje.


Gæstevillaen
Der er tilknyttet en gæstevilla med to soveværelser, to badeværelser, terrasse, egen indkørsel og garage med plads til to biler – perfekt til besøg af familie og venner. Der er låge mellem gæstevilla og hovedvilla, således, at gæstevillaen endda vil kunne anvendes til udlejning, da den er uafhængig af hovedvillaen.


Indretningen - Villa i Mijas til salg
Hovedvillaen består af 4 soveværelser plus et alrum. Køkkenet ligger i forlængelse af stuen og sammen med en spisestue – eller rettere en panorama-karnap. Karnappen har panoramavinduer fra gulv til loft hvorved hele panoramaudsigt kan nydes. Der er tre badeværelser plus ét toilet.


Terrasser og stor pool
Der er flere forskellige terrasser rundt om villaen hver med sin charme og alle med panoramaudsigt. Swimmingpoolen er forholdsvis stor og ligger på hovedterrassen, hvor der også er grillsted.


Sikkerhed
Sikkerheden er i top. Villaen ligger i et lukket område med få andre villaer inde i selve urbanisationen Lomas de Mijas. Der er låge indtil disse villaer samt ekstra låge indtil selve villaen. Nabovillaen er endvidere bosat hele året rundt.


Extra detaljer ved villaen i Mijas
Villaen er tegnet af anerkendt italiensk arkitekt og alle plantegninger er til rådighed. Den er bygget i aller højeste kvalitet og står som ny. Meget let vedligeholdelse og kan endda være et alternativ for en penthouse. Der er plads til 4 biler i indkørslen. Surround Audio System. Lækkert kvalitetskøkken med hårde hvidevarer i Bosch og AEG.


Afstande

Golf3 km
Strand5 km
Butikker2 km
Lufthavn18 km
Skole3 km
   
Faciliteter

Havudsigt
Bjergudsigt
Delvist møbleret
Panoramaudsigt
Vanddepot
Dobbelt garage
Fastnet telefon
Alarmsystem
Centralvarme
Pejs
Flot stand
Air Condition
Garage
Andalusisk stil
Hovedsoveværelse med en-suite badeværelse
Charmerende ejendom
Spisestue
Automatisk vandingsanlæg
Tilvokset have
   

Nem have
Aflåst bebyggelse
Internet-forbindelse
Fuldt køkken
Bolig i to plan
Direkte udgang fra stuen til terrassen
Små kæledyr tilladt
Pool
Eftertragtet bebyggelse
Præsentabel
Privat beliggenhed
Privat parkering
Beliggende i roligt område
Nem tilkørsel
Rustik stil
Sikkerhedsdør
Opbevaringsrum
Syd-vestvendt
Delvist overdækket terrasse
   
Oplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property