CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Velkommen til Spanien fra ledelsen

Flemming Trap
Flemming Trap

Den daglige ledelse af CASA:UNA består af Flemming Trap, der også grundlagde firmaet tilbage i 2004

Virksomheden CASA:UNA er 100% ejet af Flemming Trap, der er dansk statsborger men resident i Spanien, og virksomheden er et spansk registreret selskab, der følger love og bestemmelser i Spanien.

Den grundlæggende idé i CASA:UNA er at man skal være tryg, når man handler bolig i udlandet. Det er en af familernes største økonomiske beslutninger at købe bolig i udlandet. Ofte er det en mangeårig drøm, der skal realiseres, og så fortjener det også at blive gjort ordenligt.

 

Privat

Flemming Trap bor på Costa del Sol med kone og barn. Flemming er dansk men har boet i Spanien siden 2003, først i Malaga og i Fuengirola, men er nu endt i Marbella.

 

Hvorfor lige Costa del Sol?

For mig var det valget mellem Costa del Sol eller Californien, for jeg ville have dejligt vejr og ordnede forhold som struktur i samfundet, ordenlige veje og ikke mindst internet, så jeg kunne bevare kontakten med famillie og venner i Danmark.

 

Baggrund

Uddannet som ingeniør fra Danmarks Ingeniørakademi i Lyngby 1994 og har arbejdet i Danmark og udlandet med internet og marketing.  Foruden CASA:UNA er Flemming også involveret i en virksomheder i Danmark, Spanien og England.

 

Bolig til salg

Lejlighed - Atalaya

Villa - Benalmadena Pueblo

2005 CASA:UNA Spain-Property