CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Artikler
TV3 sendte TV3 sendte "2 boliger - 1 pris" med CASA:UNA

Områder
Benalmadena Costa Benalmadena Costa
Fuengirola Fuengirola
Higueron Higueron
Puebla Lucia Puebla Lucia
Torremuelle Torremuelle

Torreblanca · Spanien | Costa del Sol - Costa Blanca - Mallorca

Torreblanca
Torreblanca

Torreblanca

Boliger i Torreblanca er en drøm for mange. Det kan dog være svært at finde boliger til salg i Torreblanca, især kan det være svært at finde villaer til salg i Toreeblanca, men noget nemmere at finde en lejlighed i Torreblanca.

Boliger til salg og leje i Torreblanca

Torreblanca er et skønt område, der ligger lige udenfor Fuengirola, ved siden af Los Boliches. I Torreblanca har man alle fordelene ved at være ved en større by, men det er sin egen bydel, hvor der hersker fred og ro. Torreblanca ligger tæt på vandet, og der er egen station på toglinjen mellem Malaga og Fuengirola centrum. 

Torreblanca - villa eller lejlighed? 
Torreblanca er en ”urbanisation” (udstykning) i Fuengirola. Torreblanca strandpromenade er en forlængelse af Fuengirola strandpromenade og har et stort udvalg af restauranter, ”chiringuitos” (restauranter på selve stranden), barer og caffeer, butikker og forskellige former for underholdning. Promenaden er bred og er oplagt til en god gåtur for at nyde udsigten udover Middelhavet og lyden af bølgerne, der slår ind mod stranden. Promenaden er endvidere afholdt sted for rulleskøjtekørerer, som sammen med cyklister, nyder godt af deres markerede område. Oppe i Torreblanca ved foden af bjergene ligger den residentielle bestående primært af villaer med tilhørende store haver. Dette er et dejligt og roligt område samtidig med, at det ligger tæt på Fuengirola by og på strandpromenaden. Torreblanca har togstation og busstoppesteder, og det tager 2 minutter at køre til centrum af Fuengirola. Cirka 20 minutters kørsel til lufthavnen.

Kort over Torreblanca

Torreblanca information om området

Benalmadena Costa
Købe bolig på Benalmadena Costa? Her lidt informationer om Benalmadena Costa på Costa del Sol.
Fuengirola
På trods af sin beliggenhed ved en af Middelhavets mest berømte kyststrækninger, Costa del Sol, har Fuengirola bevaret meget af sin oprindelige småbysatmosfære.
Higueron
Boliger til salg i Reserva del Higueron. Villaer i Reserva del Higueron eller lejligheder i Reserva del Higueron - du kan finde det hele her!
Puebla Lucia
Puebla Lucia er ligger midt i Fuengirola, og for folk, der ikke kender Publa Lucia, kan det være svært at forstå, at der ligger et lille paradis. Boliger til salg i Puebla Lucia
Torremuelle
Torremuelle

Bolig til salg

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

2005 CASA:UNA Spain-Property