CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Artikler
Fantastisk tilbud på penthouse lejlighed! Fantastisk tilbud på penthouse lejlighed!
TV3 sendte TV3 sendte "2 boliger - 1 pris" med CASA:UNA

Områder
Los Boliches Los Boliches
Campomijas Campomijas
Cerros del Aguila Cerros del Aguila
Higueron Higueron
Mijas Costa Mijas Costa

Fuengirola · Spanien | Costa del Sol - Costa Blanca - Mallorca

Fuengirola
Fuengirola

Fuengirola

På trods af sin beliggenhed ved en af Middelhavets mest berømte kyststrækninger, Costa del Sol, har Fuengirola bevaret meget af sin oprindelige småbysatmosfære.

Boliger til salg og leje i Fuengirola

I Fuengirola nyder man livet og tager dagen som den kommer. Soler og bader. Går en golfrunde, spiller tennis eller botaniserer i markedshallens mylder. Mødes over en kølig forfriskning eller en café con leche på nogle af Fuengirolas mange fortovscafeer. 

Strandpromenaden 
Den indbydende strandpromenade strækker sig hele syv kilometer langs Fuengirolas gyldne sandstrande og forbi den smukke lystbådehavn. Det er en charmerende oplevelse at spadsere her i skumringen, mens byen vågner af sin siesta og Middelhavets bølger ruller ind over stranden. Herefter er det tid til at vælge aftenens restaurant, og for mange er det sydspanske køkkens lækkerier en af de vigtigste grunde til at rejse hertil. De hvide og røde vine fra Rioja smager godt til f.eks. paella, kylling i tomatsauce, grillet fisk eller skaldyrsretter som gambas al pil-pil eller rejer, stegt i hvidløg og olivenolie.

 Vandpark i Fuengirola 
I vandlandet Parque Aquatico elsker både børn og legesyge voksne at boltre sig i de mange pools og vandrutchebaner. 

Golf i Fuengirola 
Bag byen og ind i baglandet rejser bjergene sig og der forefindes en række 1. klasses golfbaner indenfor 5-10 min. kørsel, herunder Mijas Golf, La Cala Golf og Alhaurin Golf.


Fuengirola video

Kort over Fuengirola

Fuengirola information om området

Campomijas
Campo Mijas
Cerros del Aguila
Boligerne i Cerros del Aguila ligger relativt tæt, men det er stadig muligt at bo uforstyrret i Cerros del Aguila. Det er muligt at finde en penthouse i Cerros del Aguila med flot udsigt, eller villa midt i Cerros del Aguila, måske på en bakkeskråning, så der er udsigt over urbanisationen og kysten
Higueron
Boliger til salg i Reserva del Higueron. Villaer i Reserva del Higueron eller lejligheder i Reserva del Higueron - du kan finde det hele her!
Los Boliches
Los Boliches
Mijas Costa
Mijas Costa
Puebla Lucia
Puebla Lucia er ligger midt i Fuengirola, og for folk, der ikke kender Publa Lucia, kan det være svært at forstå, at der ligger et lille paradis. Boliger til salg i Puebla Lucia
Sierrezuela
La Sierrazuela boliger er meget eftertragtede. Det er et skøt område, og boliger i La Sierrazuela har normalt flot udsigt. Villaer i La Sierrazuela med både hav- og bjergudsigt er noget af det mest eftertragtede.
Torreblanca
Boliger i Torreblanca er en drøm for mange. Det kan dog være svært at finde boliger til salg i Torreblanca, især kan det være svært at finde villaer til salg i Toreeblanca, men noget nemmere at finde en lejlighed i Torreblanca.
Torremar
Boliger til salg i Torremar

Bolig til salg

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

2005 CASA:UNA Spain-Property