CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol

Dansk ejendomsmægler i Spanien, real estate på Costa del Sol
Dansk ejendomsmægler i Spanien, real estate på Costa del Sol

CASA:UNA er den markant største mægler på Costa del Sol. Som dansk mægler fokuseres der på individuel service med kvaliteten i top. Real estate hovedkontor i Fuengirola

Dansk ejendomsmægler i Spanien
Nede i det sydspanske på Costa del Sol, ligger CASA:UNA som den markant største danske ejendomsmægler. 

Hellere lille og hurtig end stor og langsom - passer det nu også?
Når du vælger en dansk ejendomsmægler, skal du gøre dig klart, hvad du forventer dig af mægleren. Alt tager tid, og hvem tager sig af alle opgaverne? Hos CASA:UNA får du personlig service hele vejen. Det er den samme ejendomsmægler, der følger dig hele vejen. Under vejs er der dog forskellige behov, og her er det en styrke at være flere om arbejdet.
Samtidigt med at den danske ejendomsmægler assisterer dig med detajerne ved handlen, har CASA:UNAs juridiske support fokus på, at din nye bolig kan handles på ordenlig vis.
Det kalder vi "fuld service" - personligt og engageret!


Velkommen til din danske ejendomsmægler i Spanien!


Real estate Fuengirola
CASA:UNA er baseret i Fuengirola og Marbella, hvor en dansk ejendomsmægler kan hjælpe dig med evt. spørgsmål.
Real estate i Fuengirola kræver mere end et fint kontor. Derfor har CASA:UNA danske ejendomsmæglere, der altid er klar til at køre ud og assistere.

Se boliger til salg i Fuengirola - real estate Fuengirola


Dansk mægler med stærk fokus
Som mægler er det vigtigt at have det rigtige udvalg af boliger, og hos CASA:UNA lægger vi vægt på at være den danske ejendomsmægler, der leverer varen på professionel manér.
Hos CASA:UNA får du en dansk mægler, der kører ud med dig, og forklarer om boligerne, områderne og naturligvis også, hvad det vil sige at købe bolig i Spanien.
Der fokus på, at du som kunde føler dig tryg ved at handle, og dette gøres ved at ejendomsmægleren giver fuld information, og aldrig udøver pres.

Dansk ejendomsmægler i Fuengirola
Fuengirola er den by med den største koncentration af skandinaver. Det giver fordel til dem, der gerne vil omgås egne landsmænd. Som dansk ejendomsmægler er vi stolte af at være sponsor for den danske klub "Club Danés".
Der er altid et bredt udvalg af boliger til salg i Fuengirola.

Dansk ejendomsmægler i Benalmadena
Benalmadena er en af de skønneste byer på Costa del Sol. Som dansk ejendomsmægler kommer man ikke udenom Benalmadena heller, da byen har skønne villakvarterer som vi kender dem fra Danmark. Se fx villa til salg i La Capellania

Dansk ejendomsmægler i Marbella
Kendt som den mere luksuriøse del af Costa del Sol, ligger Marbella og skinner som en lille perle. Din danske ejendomsmægler kender Marbella, og ved hvilke byggerier man skal holde sig fra.

Dansk ejendomsmægler i Mijas
Mijas Pueblo også kendt som en af de spanske hvide landsbyer er en del af CASA:UNAs område. Se boliger til salg i Mijas.

Dansk ejendomsmægler i Nerja
Nerja er den mest etablerede by øst for Malaga, og CASA:UNAs salgskontor i La Herradura arbejder egentlig mere i Nerja end med boliger nede ved selve havnen i Marina del Este, hvor kontoret er beliggende. Se boliger til salg i Nerja - Dansk ejendomsmægler Nerja.

Bolig til salg

Lejlighed - Atalaya

Villa - Benalmadena Pueblo

2005 CASA:UNA Spain-Property