CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
CASA MICHELL går sammen med CASA:UNA

Pia Michell Jensen
Pia Michell Jensen

De to mæglere har længe arbejdet sammen, og har nu taget skridtet til at lægge aktiviteterne sammen. I praksis betyder det, at Pia Michell Jensen, der startede CASA MICHELL, nu indgår som mægler hos CASA:UNA og CASA MICHELL er overdraget til CASA:UNA.

15. januar 2008

P R E S S E M E D D E L E L S E


De to skandinaviske ejendomsmæglere CASA MICHELL og CASA:UNA er gået sammen. 

CASA:UNA overtager alle aktivteterne fra CASA MICHELL og Pia Michell Jensen starter i CASA:UNA som mægler.


"Jeg har jo tidligere arbejdet sammen med flere af mine nye kollegaer, så på en måde føler jeg mig jo helt hjemme igen" siger Pia, og fortæller, at fremtiden byder på support af kunderne i Danmark og på videreuddannelse. "Tiden som selvstændig har været utrolig spændende og udfordrende, og jeg er glad og stolt over den tillid mine kunder og samarbejdspartnere har vist mig."
I forhold til sin størrelse har CASA MICHELL haft god succes, og der er lagt vægt på, at Pia kan fortsætte det personlige engagement med kunderne.
Pia skal nu deltage på messer og seminarer i Skandinavien og samtidigt videreuddanne sig til statsautoriseret ejendomsmægler. Mange kunder bor i Danmark og synes det er uoverkommeligt at rejse til Spanien, og det er her Pia nu skal hjælpe til. Pia har aldrig stået tilbage for en udfordring, og det her var en chance som hun ikke kunne sige nej til.

Større markedsføring
Med sammenlægningen får CASA MICHELLs kunder adgang til et større serviceapparat med "after sales service", ligesom boligejerne nu indgår i en markedsføring, der når langt videre end hidtil. Markedsføring med kataloger, Internet og boligmesser er i dag noget af det mest omkostningstunge for en ejendomsmægler, og for boligejerne er det afgørende, at så mange som muligt ser boligerne. Erfaringerne viser, at en større eksponering for det rigtige publikum betyder større chance for at sælge sin bolig.

Personligt engagement
"Vi har fulgt Pia og CASA MICHELL fra starten og haft et nært samarbejde det seneste år. Der er mange fælles værdier med det personlige engagement og service - også efter salget" fortæller Flemming, der i øvrigt mener, at det er en naturlig konsolidering i markedet som nok vil fortsætte i 2008. For CASA:UNA har det stor betydning at få Pia ind i firmaet, for hun har været med længe på Costa del Sol, og hun kan bidrage med en masse erfaring. "Med sammenlægningen ser vi nu frem til at kunne betjene kunder og boligejere med en endnu bedre service."


Yderligere information:

Pia Michell Jensen
+34 646 11 12 25

Flemming Trap
+34 670 00 88 03

Bolig til salg

Lejlighed - Atalaya

Villa - Benalmadena Pueblo

2005 CASA:UNA Spain-Property