CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Arv af bolig i Spanien


Beskrivelse af hvad der skal ske i tilfælde af arv af en bolig i Spanien

Flere forhold skal håndteres, hvis man har arvet en ejendom i Spanien. Fx skal man være opmærksom på, at der skal betales løbende skatter og afgifter både i Spanien og Danmark.

Ejendommen skal værdifastsættes til boet, så der kan laves en opgørelse. Til det formål kan man anvende en ejendomsmægler, et vurderingsfirma eller man kan i nogle tilfælde anvende den offentlige vurdering, evt. med en markedstilpasningsfaktor.

Værdi af et dødsbo i Spanien

Under alle omstændigheder er værdiansættelsen nemmere, hvis det kun er af skattemæssige hensyn, i forhold til hvis der er flere arvinge, og nogle måske vil sælge og andre vil gerne overtage.

Rydning af dødbo i Spanien

Ved overtagelse af en ejendom er der altid en masse praktiske gøremål. Man skal finde ud af hvilke ting der har affektionsmæssig værdi, hvad der har egentlig monetær værdi og det skal deles mellem arvingene på en ligelig og fair måde. Desuden har vi jo alle samlet en del ting gennem årene, og nogle af de ting har ingen værdi for andre. Der findes firmaer, der lever af at tømme dødsbo. Det gør det som regel uden beregning i håbet om at kunne sælge nogle af møblerne eller tingene på markederne.

Beskatning af arv fra Spanien

Der er skal indhentes ordenlig rådgivning på det skattemæssige område og i den forbindelse henviser vi til www.ditspanien.dk, hvor du kan læse mere om skatteregler mellem Danmark og Spanien.

Testamente i Spanien

Det er altid lettere at gennemføre et skifte eller bobehandling hvis der er udarbejdet et spansk testamente.

CASA:UNA hjælper

De sidste 5 år har CASA:UNA hjulpet flere sager af denne art, hvor arvingene har haft forskellige udgangspunkter og ønsker. Nogle har ønsket et hurtigt salg for at få arvesagen afsluttet - både på papir og emotionelt. Andre har ønsket at overtage ejendommen for fremtidig brug.

Uanset situationen kan CASA:UNA være behjælpelig med vejledning og salg af ejendom

Relaterede tekster

Boliger i Spanien på Costa del Sol - Solkysten. Det nye marked for boliger i Spanien
CASA:UNA er den markant største mægler på Costa del Sol. Som dansk mægler fokuseres der på individuel service med kvaliteten i top. Real estate hovedkontor i Fuengirola

Bolig til salg

Lejlighed - Atalaya

Villa - Benalmadena Pueblo

2005 CASA:UNA Spain-Property